Do toho se jistě dostaneš.. jinak dveře otvíráš zmáčknutím kolečka na myši, jen musíš vidět jakoby takové zelené šipky. Pohled přepínáš entrem na numerické klávesnici, ale musíš být na serveru, kde je to povoleno. Kdybys potřeboval s čímkoliv pomoct, nebude problém.
Včera jsem byl neférově zabit. Být zabit při normální přestřelce, nebo sniperem, mě nenasere tolik, jako tohle.
Nějaký zm*dí hacker na Nix serveru něco provedl, že jsme se v momentě objevili asi všichni přeživší na jednom místě a v tom chumlu mě někdo zabil. V ten moment bylo zabito dost lidí.
Kluci se stihli odpojit, já ne. Nemohl jsem si ani dojít pro své věci z mrtvoly, hned totiž restartovali server.. takže vše v pr... 
Jak se připojili z5 do hry, jen na jiný server, normálně byli někde u Elektra, přitom jsme předtím byli u Berezina.
Moje postava žila nějakých 26dní. Měl jsem největší batoh, M240 v kamufláži s aimpointem + 5 zásobníků, dálkoměr. Plus další nepodstatné věci.
Ale prostě měl jsem vše, co jsem chtěl a potřeboval. Alespon, že jsem to odnesl jen já...
ESPRIT DE CORPS